fondue
Klassiek: moité Gruyère/moité Vacherin Fribourgeois.
250gr/pp.
Prijs/gewicht: reken op gemiddeld €15/pp.
Aan te vullen naar wens met onze gemengde salade, aangepaste charcuterie of gekruide krielaardappelen.
raclette - sneden
- foto
Kan bestaan uit Zwitsers, Frans, peper, truffel, mix geit/koe & licht gerookte zeewier (Belgisch).
250gr/pp.
Prijs/gewicht: reken op gemiddeld €10/pp.
Aan te vullen naar wens met onze gemengde salade, aangepaste charcuterie of gekruide krielaardappelen.
Indien nodig kan een bijhorend toestel verhuurd worden aan €5 + €50 waarborg voor een gourmetstel & €100 waarborg voor een raclettestel.
aangepaste charcuterie
Ter verrijking van de fondue/raclette.
Prijs/gewicht: reken op gemiddeld €5/pp.
gekruide krielaardappelen
Reeds klaargemaakt; enkel nog op te warmen.
Prijs/gewicht à €12/kg: reken op gemiddeld €2,5/pp.
Groeten mix
Mengeling van warme groentjes, ideaal voor bij de raclette of om te dippen in de fondue.
Prijs/gewicht à €20/kg: reken gemiddeld op €3/pp.
Raclette gedresseerd
Serveerklaar: + €4 dressagekost/plateau.
Voeg de raclette + charcuterie ook nog apart toe voor hetzelfde aantal personen.
Raclette - stuk
Frans of Zwitsers.
300gr/pp.
Prijs/gewicht: reken op gemiddeld €11/pp.